Gode råd til at finde en god Reima flyverdragt

Når vi går den kolde tid i møde, så skal de små være klædt på til vinteren, derfor skal du begyndte at kigge efter vintertøjet til ungerne. Men hvilke krav skal du stille til dit barns flyverdragt, og hvad skal du holde øje med? Vi har samlet nogle gode råd til, hvad du skal kigge efter, når du vælger flyverdragt.

baby-17327_960_720Hvorfor er flyverdragten så vigtig?

Vi ønsker, at vores børn skal være udenfor, og når de er ude, skal de selvfølgelig ikke fryse, og risikere at blive syge. Derfor er flyverdragten en meget vigtig del af vores børns vintergaderobe. Fordelene er, at den dækker hele barnets krop. Den er ikke åben nogen steder, og derfor er der ikke risiko for, at de får kold luft på mave eller ryg. En flyverdragt er derfor en essentiel del af gaderoben, og den vil altid beskytte dit barn mod alt slags vejr.

Tips til at vælge Reima flyverdragt

  1. Led efter en god kvalitet. Når du skal vælge flyverdragt, er det vigtigt at du ikke går på kompromis med kvalitet, derfor skal du for det første vælge et kvalitetsbrand. Her er det finske mærke Reima et godt bud. Da de har utrolig stor erfaring og ekspertise indenfor området, og det gør det svært at finde en bedre kvalitet. Det er yderligere vigtigt, at flyverdragten har den rette holdbarhed, som er slidstærk og holder til børnenes leg. Se mere om Reima flyverdragt her.
  2. Sikre dig at dit barn kan bevæge sig. Når du vælger flyverdragt er det essentiel, at du kigger efter en flyverdragt, hvor dit barn har mulighed for at bevæge sig, så barnet kan lege i timevis udenfor, uden at flyverdragten genererer dem. Den skal derfor være meget komfortabel for dem at have på, og du skal finde de flyverdragter, hvor der er en god bevægelsesfrihed og god pasform.
  3. Værn om dit barns sundhed og vores klode. Det kan du gøre ved at vælge en flyverdragt, der ikke er fyldt med PVC, som er et plasticmateriale, der kan være blødgjort med flalter. Disse er skadelige for miljøet, og kan også have en hormonforstyrrende effekt.
  4. Få styr på sikkerheden. Det er vigtigt at du holder området ved halsen fri, og derfor skal du finde en flyverdragt uden snore der hænger ud ved halsen eller i hætten. Snore/elastikker der sidder i området omkring hovedet kan nemlig sidde fast, når børnene leger på legepladsen udenfor.
  5. Find en der kan smides både i vaskemaskine og tumbler. Det er super vigtigt, at du kan tørretumble flyverdragten. Det vil gøre det langt nemmere i en travl hverdag, at du kan vaske flyverdragten i maskinen og smide den i tørretumbleren efterfølgende. Du skal derfor holde øje med tørretumbler mærket, når du køber en flyverdragt.

Ovenfor er de tips, vi har fundet til at vælge den rigtige flyverdragt i rette kvalitet. Vi håber, at du føler dig lidt bedre forberedt til at købe flyverdragt til den lille.