Giv manken fornyet fylde med en hårtransplantation

portrait-1130388_960_720

Det er de færreste, der går og drømmer om at tabe håret. Alligevel vil langt de fleste opleve det i større eller mindre grad. For nogle kommer tegnene på hårtab allerede i en meget ung alder, og for andre er det først, når de bliver ældre, at hårene så småt begynder at forlade hovedet. Uanset hvilket situation, man er i, er det ikke særlig interessant at tabe håret. Da slet ikke, hvis det efterlader skaldede pletter. Hvis man er en af dem, der bare mister lidt af fylden, er det en anelse mere overkommeligt. Har man et ønske om at genoprette ens hårpragt, kan der heldigvis gøres noget ved det. For eksempel kan man få en hårtransplantation.

Der er absolut ingen skam i at få en hårtransplantation

Der er så absolut intet galt i, at man har en interesse i at give sin efterhånden sparsomme hårpragt lidt ekstra fylde. Man behøver hverken at være super selvhøjtidelig eller selvbevidst for at få lavet en sådan. Både mænd og kvinder oplever med alderen, at manken tynder ud. Det er der intet unaturligt i. Det er blot ofte lettere at se det på mænd, fordi de ikke på samme måde kan dække det. Det hele handler simpelthen blot om, at man ønsker at give sit hår lidt ekstra fylde. Og det kan heldigvis klares forholdsvist let af dygtige fagkyndige, der har erfaring med at dække skaldede områder.

For eksempel kan man få en stamcellebehandling. Det går både hurtigt, og resultatet bliver rigtig flot. Udover at en stamcellebehandling sørger for, at man får nye hår på hovedet, så virker behandlingen samtidig forebyggende mod yderligere hårtab. Så hvis man har ekstremt tyndt hår, skaldede pletter eller føler, at mængden af hår er svindende, kan en sådan hårtransplantation altså være en god mulighed. Med en stamcellebehandling vil de resterende tilstedeværende hårsække blive aktiveret, og samtidig vil nye hår vokse frem dér, hvor der ikke er hårsække. Det betyder altså, at man let kan tage kampen mod sit tynde hår og skaldede pletter op, hvis man blot får en hårtransplantation.